Menu

Miso, Dashi

Miso și dashi sunt cele două ingrediente de bază ale bucătăriei japoneze. Miso este o pastă fermentată din boabe de soia, orez sau orz care are un gust sărat și dulceag. Dashi este un bulion făcut din alge marine kombu și fulgi de pește uscat bonito. Împreună formează supa misocare este servită ca aperitiv sau ca garnitură la felul principal. Miso și dashi sunt bogate în proteine, vitamine și minerale și au multe beneficii pentru sănătate.

Cumpărați de aici tot ce aveți nevoie pentru a prepara miso și dashi delicioase.

16 articole

Parametrii
Preț

Producător afișează tot

Caută termeni

Căutați rezultatele filtrului de căutare după text complet

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Utilizăm module cookie pentru a vă îmbunătăți vizita pe acest site, pentru a analiza performanța acestuia și pentru a colecta date despre utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii terțe, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Accept all cookies", sunteți de acord cu această prelucrare. Puteți găsi informații detaliate mai jos sau vă puteți modifica preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Coș