Cuțite japoneze
Cuțitele japoneze sunt renumite pentru precizia lor, materialele de calitate și măiestria impecabilă, ceea ce le face o alegere populară în rândul bucătarilor profesioniști și al bucătarilor pasionați de acasă.
Cuțitele japoneze din gama noastră sunt fabricate din oțel de înaltă calitate, care asigură o ascuțime de lungă durată și rezistență la coroziune. Lamele cuțitelor japoneze vin într-o varietate de forme și lungimi pentru a se potrivi diferitelor sarcini din bucătărie, de la felierea cărnii și a peștelui la tăierea delicată a legumelor.
Utilizarea unui cuțit japonez este o adevărată plăcere, deoarece combină meșteșugul tradițional japonez cu performanțele excepționale. Ascuțimea și precizia lor vă permit să tăiați și să feliați perfect alimentele cu un efort minim.
20 articole
-
Cuțite japoneze Satake (Sashimi+Santoku+Nakiri) 3pcs
Trei cuțite japoneze de la Satake (Sashimi+Santoku+Nakiri) , Japonia. Setul include 1x Sashimi, 1x Santoku și 1pcs Nakiri, 3pcs în pachet cadou. De la producătorul japonez Satake.
Skladom (5 buc)
280,55 L
-
Cuțit japonez wa Santroku TAKAYUKI 170mm
Cuțit japonez Santoku SAKAI TAKAYUKI cu lungimea lamei de 170 mm. Fabricat din 33 de straturi de oțel damascat cu structură groasă. Oțelul VG 10 formează lama în sine cu o duritate de 61 HRC. Mânerul cu 8 muchii este realizat din lemn de zelkova, care este completat de un inel de mahon . Echilibrul cuțitului este centrat. Fabricat în Japonia.
Skladom (2 buc)
1020,20 L
-
Cuțit japonez Kengata TAKAYUKI 190mm
Cuțit japonez Kengata SAKAI TAKAYUKI cu lungimea lamei de 190 mm. Fabricat din 33 de straturi de oțel damascat cu structură groasă. Oțelul VG 10 formează lama în sine cu o duritate de 61 HRC. Mâner realizat din mahon. Cuțitul este echilibrat pe centru. Fabricat în Japonia.
Skladom (3 buc)
1096,78 L
-
Cuțit japonez Santoku TAKAYUKI 180mm
Cuțit japonez Santoku SAKAI TAKAYUKI cu lungimea lamei de 180 mm. Fabricat din 33 de straturi de oțel damascat cu structură groasă. Oțelul VG 10 formează lama în sine cu o duritate de 61 HRC. Mâner realizat din mahon. Cuțitul este echilibrat pe centru. Fabricat în Japonia.
Skladom (3 buc)
1020,20 L
-
Cuțit japonez Santoku TAKAYUKI 170mm
Cuțit japonez Santoku SAKAI TAKAYUKI cu lungimea lamei de 170 mm. Fabricat din 45 de straturi de oțel damascat, lustruit până la o strălucire de oglindă, cu un miez din oțel AUS 10 cu o duritate de 60 HRC. Mânerul este de tip occidental realizat din lemn de Pakka. Echilibrarea cuțitului este pe centru. Fabricat în Japonia.
Skladom (3 buc)
918,22 L
-
Cuțit japonez Coreles Kengata TAKAYUKI 160mm
Cuțit japonez Coreles Kengata TAKAYUKI 160mm. Combinare de oțeluri VG 10 și VG utilizate. Lama realizată din 70 de straturi și întărită la o duritate de 61 HRC. Echilibrul cuțitului este pe mijloc. Mâner realizat din micarta de tip occidental. Fabricat în Japonia.
Skladom (1 buc)
1198,77 L
-
Cuțit japonez Coreles Petty TAKAYUKI 120mm
Cuțit japonez Coreles Petty TAKAYUKI 120mm - cuțit pentru fructe și legume. Utilizat combinație de oțeluri VG 10 și VG. Lamă realizată din 70 de straturi și întărită la o duritate de 61 HRC. Echilibrarea cuțitului este pe mijloc. Mâner realizat din micarta de tip occidental. Fabricat în Japonia.
Skladom (1 buc)
918,22 L
-
Japonský nôž wa Petty TAKAYUKI 150mm
Sakai Takayuki 150 mm – Japonský kuchársky nôž Petty s 33 vrstvami damaškovej ocele a ergonomickou rukoväťou z dreviny Zelkova a Mahagonu. Ideálny pre presné a všestranné použitie v kuchyni. Čepeľ VG 10, tvrdosť 61 HRC.
Skladom (3 buc)
790,71 L
-
Japonský nôž Chef TAKAYUKI VG10 210mm
Sakai Takayuki VG 10 Nashiji – Japonský kuchársky nôž s jedinečnou textúrou Nashiji, ktorá pripomína štruktúru hruškovej kože. Čepeľ z vysoko kvalitnej ocele VG 10, kalená na 61 HRC, zaručuje výnimočnú ostrosť a dlhú životnosť. Elegantná eliptická rukoväť z ebenového dreva dodáva nožu luxusný vzhľad. Ideálny pre náročných kuchárov, ktorí hľadajú kombináciu výkonu a estetiky.
Skladom (3 buc)
1096,78 L
-
Japonský nôž Petty TAKAYUKI 150mm
Sakai Takayuki 33 Layers Petty je japonský kuchársky nôž s elegantnou 33-vrstvovou damaškovou čepeľou a ergonomickou mahagónovou rukoväťou. Jeho univerzálna veľkosť a výnimočná ostrosť z neho robia ideálneho pomocníka pre každú kuchyňu. Vďaka vysoko kvalitnej oceli VG 10 a precíznemu vyváženiu zaručuje presné a ľahké rezanie.
Skladom (3 buc)
790,71 L
-
Japonský nôž Kengata TAKAYUKI AS 190mm
Sakai Takayuki AS Aogami Super – Japonský kuchársky nôž s výnimočnou ostrosťou a húževnatosťou. Čepeľ z vysoko uhlíkovej ocele Aogami Super, kalená na 65 HRC, je zárukou dlhodobej ostrosti. Elegantná osemhranná rukoväť z dreva Zelkova s mahagónovým prstencom zaisťuje pohodlné uchopenie. Ideálny pre náročných kuchárov, ktorí hľadajú prémiový nástroj.
Skladom (3 buc)
1351,80 L
-
Japonský nôž Kengata TAKAYUKI VG10 190mm
Sakai Takayuki VG 10 Nashiji – Japonský kuchársky nôž s elegantnou textúrou Nashiji a ergonomickou ebenovou rukoväťou. Čepeľ z vysoko kvalitnej ocele VG 10 zaručuje výnimočnú ostrosť. Perfektná rovnováha medzi hmotnosťou a dĺžkou čepele (190 mm, 179 g) zaisťuje pohodlné a presné rezanie.
Skladom (3 buc)
1096,78 L
-
Cuțite japoneze Satake (Santoku+Nakiri) 2pcs
Cuțite japoneze Satake 2pcs, Japonia. 1x Santoku + 1pcs Nakiri, lungime L: 17,5 cm, 2pcs în cutie cadou. De la producătorul japonez Satake.
Vypredané
193,87 L
-
Cuțit japonez wa Kengata TAKAYUKI 190mm
Cuțit japonez wa Kengata SAKAI TAKAYUKI cu lungimea lamei de 190 mm. Fabricat din 33 de straturi de oțel damascat cu structură groasă. Oțelul VG 10 formează lama în sine cu o duritate de 61 HRC. Mânerul cu 8 muchii este realizat din lemn de zelkova, care este completat de un inel de mahon . Echilibrul cuțitului este centrat. Fabricat în Japonia.
Vypredané
969,21 L
-
Cuțit japonez wa Gyuto TAKAYUKI 210mm
Cuțit japonez wa Gyuto SAKAI TAKAYUKI cu lungimea lamei de 170 mm. Fabricat din 33 de straturi de oțel damascat cu structură groasă. Oțelul VG 10 formează lama în sine cu o duritate de 61 HRC. Mânerul cu 8 muchii este realizat din lemn de zelkova, care este completat de un inel de mahon . Echilibrul cuțitului este centrat. Fabricat în Japonia.
Vypredané
969,21 L
-
Cuțit japonez Gyuto TAKAYUKI 210mm
Cuțit japonez Gyuto SAKAI TAKAYUKI cu lungimea lamei de 210 mm. Fabricat din 45 de straturi de oțel damascat, lustruit până la o strălucire de oglindă, cu un miez din oțel AUS 10 cu o duritate de 60 HRC. Mânerul este de tip occidental realizat din lemn de Pakka. Echilibrarea cuțitului este pe centru. Fabricat în Japonia.
Vypredané
765,18 L
-
Cuțit japonez TUS Santoku TAKAYUKI 180mm
Cuțit japonez TUS Santoku TAKAYUKI 180mm - cuțit universal. Intrați în lumea cuțitelor japoneze. Întreținere și ascuțire ușoară. Acesta este un mâner bicolor realizat din lemn de pakka în stil occidental. Fabricat în Japonia.
Vypredané
433,58 L
-
Cuțit japonez TUS Chef TAKAYUKI 180mm
Cuțit japonez TUS Chef TAKAYUKI 180mm - cuțit bucătar. Intrați în lumea cuțitelor japoneze. Întreținere și ascuțire ușoară. Acesta este un mâner bicolor realizat din lemn de pakka în stil occidental. Fabricat în Japonia.
Vypredané
433,58 L
-
Cuțit japonez Kengata TAKAYUKI 160mm
Cuțit japonez Kengata SAKAI TAKAYUKI cu lungimea lamei de 160 mm. Fabricat din 33 de straturi de oțel damascat cu structură groasă. Oțelul VG 10 formează lama în sine cu o duritate de 61 HRC. Mâner realizat din mahon. Cuțitul este echilibrat pe centru. Fabricat în Japonia.
Vypredané
892,69 L
-
Cuțit japonez TUS Chef TAKAYUKI 210mm
Cuțit japonez TUS Chef TAKAYUKI 210mm - cuțit bucătar. Intrați în lumea cuțitelor japoneze. Întreținere și ascuțire ușoară. Acesta este un mâner bicolor realizat din lemn de pakka în stil occidental. Fabricat în Japonia.
Vypredané
459,11 L