Menu

Amidon de tapioca și porumb

Amidonul de tapioca este un produs derivat din rădăcina de manioc, o plantă tropicală originară din America de Sud. Amidonul de tapioca este utilizat pentru gătit și copt, în special în bucătăria asiatică. Amidonul de tapioca este, de asemenea, utilizat pentru fabricarea perlelor de tapioca, care se adaugă la deserturi, budinci sau ceaiuri cu bule. Amidonul de tapioca nu conține gluten și conține mulți carbohidrați și unele vitamine și minerale importante.

5 articole

Parametrii
Preț

Producător

Caută termeni

Căutați rezultatele filtrului de căutare după text complet

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Utilizăm module cookie pentru a vă îmbunătăți vizita pe acest site, pentru a analiza performanța acestuia și pentru a colecta date despre utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii terțe, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Accept all cookies", sunteți de acord cu această prelucrare. Puteți găsi informații detaliate mai jos sau vă puteți modifica preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Coș