Schinduful (Fenugreek), numele latin Trigonella foenum-graecum, este o plantă versatilă folosită de secole pentru semințele și frunzele sale. Are un gust caracteristic amărui, care devine mai fin și mai nucat după prepararea termică. Este un condiment cheie în mâncărurile indiene, nord-africane și din Orientul Mijlociu. Pe lângă utilizarea culinară, este apreciat și în medicina tradițională pentru proprietățile sale presupuse, cum ar fi susținerea digestiei și reglarea nivelului de zahăr din sânge.
Produse alternative
-
Pe stoc
10,22 L
-
Pe stoc
10,22 L
-
Pe stoc
8,53 L
-
Stoc epuizat
10,22 L
-
Stoc epuizat
7,57 L
-
Pe stoc
61,94 L
-
15,42 L
-
Stoc epuizat
8,53 L
-
Pe stoc
10,22 L
-
Pe stoc
10,22 L
-
Pe stoc
25,41 L
-
Stoc epuizat
20,21 L
-
Stoc epuizat
61,43 L
-
Stoc epuizat
6,38 L
-
Pe stoc
12,82 L
-
Stoc epuizat
35,12 L

Comentariu nou